Waar vind je nog meer klimaatjobs?

Op zoek naar meer?

Bij Klimaatjobs.be doen we ons uiterste best om je steeds meer en betere klimaatjobs aan te bieden. We zijn waarschijnlijk het meest toegewijde van alle jobplatforms, maar niet het grootste.

Gelukkig zijn er nog andere websites waar je klimaatjobs kan vinden. We helpen je op weg.👇


IndeedIndeed.com is het bekende, wereldwijde en geautomatiseerd jobportaal. Die automatisatie heeft soms als nadeel dat de filters niet altijd even accuraat zijn.

Op onze homepage vind je al zo’n gefilterde lijst met jobs van Indeed. Er sluipen vaak niet-klimaatgerelateerde jobs door de mazen van het net, maar het geeft een goed beeld van wat er elders beschikbaar is.

Als je zelf op zoek gaat, raden we aan één van deze keywords te gebruiken: climate, climate change, klimaat, sustainability, duurzaamheid, hernieuwbaar, renewable, environment, milieu, energy, HSE, EHS, ESG.


LinkedIn

Vanzelfsprekend LinkedIn! Al zijn ook daar klimaatjobs soms moeilijker te vinden. Tenzij je weet wat je zoekt!

Gelukkig werken hun filters beter en kom je via deze link uit op een uitstekende, voorgeselecteerde lijst van klimaatgerelateerde jobs: https://kjobs.be/LinkedInJobs.

LinkedIn onderschrijft trouwens ook het algemeen belang van klimaatjobs, o.a. in dit artikel van Peggy Brannigan, hun Director of Global Environmental Sustainability: How to find Green Work.


Bond Beter Leefmilieu

Hoewel vaak gericht op natuur en milieu, vind je op de vacaturepagina van Bond Beter Leefmilieu ook regelmatig klimaatjobs: .

Bond Beter Leefmilieu is de OG van alles wat met duurzaamheid, milieu en klimaat te maken heeft in België, dus ga ervan uit dat deze jobs uitstekend passen in jouw kraam.


JLE Solutions

JLE Solutions uit Antwerpen is één van onze partners. Je zal waarschijnlijk al klimaatjobs van JLE Solutions zijn tegenkomen op Klimaatjobs.be, maar bekijk zeker ook de jobpagina op hun eigen website.

Zij specialiseren zich in headhunting en recruitment voor grote klanten in de duurzame sector. Aarzel niet om pro-actief je cv naar hen te sturen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe profielen want de vraag uit de klimaatjobmarkt blijft stijgen.


ClimateBase

De Amerikaanse grote broer van Klimaatjobs.be!

Ze zijn intussen hun jobplatform-roots ontgroeid, maar je vind er nog altijd meer dan 3000 klimaatjobs die vrijwel allemaal internationaal gericht zijn. Als je zin hebt in een buitenlands avontuur, zijn zij de beste bron!


GitHubVoornamelijk gericht op software engineers. GitHub-gebruiker Pogopaule heeft een lijst gemaakt van bedrijven en jobplatformen die regelmatig softwarejobs posten in de duurzame sector.

Internationaal, maar er zijn zeker genoeg Europese vacatures te vinden.


Climate Tech VC

Climate Tech VC is Amerikaans en volledig gericht op de startups en venture capital in de climate tech scene.

Ook zij hebben platform voor klimaatjobs bij bedrijven die bij hen de revue passeren.


Nóg meer??

Hebben we er gemist? Ken je nog bronnen voor klimaatjobs in België, Nederland, Europa of de rest van de wereld? Laat het ons weten. We voegen ze graag toe aan deze lijst.