Route 2030

Route 2030 staat voor strategisch duurzaamheidsadvies en creatief verandermanagement. 

We werken met mensen die geloven dat duurzame ontwikkeling opportuniteiten teweeg brengt voor hun organisatie en de omgeving waarin ze opereren.

En daar is een goede reden voor: als we duurzame ontwikkeling willen bereiken, hebben we iets geheel nieuws nodig – een nieuwe visie op organisaties die net zo slim, flexibel en omvattend is als de nieuwe wereld waarin zij moeten functioneren en uiteindelijk ook transformeren.

Route 2030 Op afstand
16 feb, 2021
Stage
WAT IS ROUTE 2030? Route 2030 staat voor strategisch duurzaamheidsadvies en creatief verandermanagement. We werken met mensen die geloven dat duurzame ontwikkeling opportuniteiten teweeg brengt voor hun organisatie en de omgeving waarin ze opereren. En daar is een goede reden voor: als we duurzame ontwikkeling willen bereiken, hebben we iets geheel nieuws nodig – een nieuwe visie op organisaties die net zo slim, flexibel en omvattend is als de nieuwe wereld waarin zij moeten functioneren en uiteindelijk ook transformeren. Meer info op www.route2030.be WAT WIJ BIEDEN Een stage-ervaring met positieve impact for planet, for people Een klein dynamisch team met een duurzame mindset waar je jouw ideeën kunt delen en inbreng gewaardeerd wordt Een kans om persoonlijk en professioneel te groeien en een netwerk uit te bouwen Een onderdompeling in de wereld van duurzaam ondernemen, duurzame ontwikkeling, circulaire economie,... en deelname aan verschillende opleidingen rond deze...