Biotope

Biotope bestaat al meer dan vijfentwintig jaar en is een van de belangrijkste privéspelers op het vlak van milieu-engineering en natuurbehoud. We zetten ons in voor de bescherming van de biodiversiteit, duurzaam beheer en de verspreiding van kennis over de natuur en natuuronderzoek. Biotope is een internationale groep, een pionier op het vlak van milieu-expertise en R&D-innovatie. Maar we zijn ook een milieucommunicatiebureau en een erkende natuuruitgeverij.

Biotope Environnement SA is het Belgische filiaal van de groep Biotope. Dit filiaal werd opgericht in 2016 op initiatief van Belgische natuurkenners en is gevestigd in Etalle, in de provincie Luxemburg. Voor zijn verdere uitbreiding wil Biotope Environnement een projectleider voor ecologische projecten aanwerven, en dit voor het kantoor Brussel-Vlaanderen. Wie bij Biotope Environnement komt werken, wordt opgenomen in een jong en ambitieus bedrijf dat jobs met een hoge toegevoegde waarde, de mogelijkheid om gespecialiseerde vaardigheden aan te leren en interessante carrièremogelijkheden biedt.

Biotope
17 mrt, 2021
Voltijds
    Belangrijkste taken   Voor de opdrachten die hem/haar worden toevertrouwd, zal hij/zij verantwoording afleggen aan de directie. Zijn/haar taak bestaat uit: Het projectbeheer over de problemen rond de verbetering, het behoud en de evaluatie van het milieu, de uitvoering van technische studies en de voorstelling van maatregelen voor milieu-integratie. Het op zich nemen van de taak van consulent of assistent bij het beheer van milieu- of natuurinrichtingsprojecten. Het onderhouden van klantenrelaties en actief deelnemen aan vergaderingen Het opstellen van teksten, verslagen en conceptbeschrijvingen Het uitvoeren van onderzoek naar de thema's van de studies Verder bestaat uw taak eruit om het dienstenaanbod van Biotope Environnement in Vlaanderen te structureren en te ontwikkelen, en ervoor te zorgen dat onze activiteit (milieu, biodiversiteit, natuurbehoud) commercieel succesvol wordt. U zult onder andere Een commercieel actieplan voor uw sector opstellen...