Factor4

Hoe maken we onze gebouwen klimaatneutraal, kostenefficiënt en zonder aan comfort in te boeten? Die uitdaging gaat Factor4 aan, met volle overtuiging. Voel jij je geroepen om mee je schouders onder deze missie te zetten?

 

 

Factor4 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van energie-efficiëntieprojecten in gebouwen. We begeleiden gebruikers, beheerders en eigenaars van kantoren, zorginstellingen, productiehallen en scholen bij het verduurzamen van hun gebouwen.

‘Factor vier’ verwijst naar een viervoudige verhoging van de productiviteit door tegelijk de welvaart te verdubbelen en het gebruik van grondstoffen en energie te halveren.

Het idee is geïntroduceerd in in 1998, in een boek van L. Hunter Lovins, Amory Lovins en Ernst von Weizsäcker.

Het concept ‘Factor 10’ bestaat ook: uiteindelijk zullen we 10 keer efficiënter moeten omgaan met grondstoffen en energie als we écht duurzaam willen leven.

Locatie

 

Factor4 Antwerpen, België
11 sep, 2019
Voltijds
Om het klimaat te verbeteren moeten zoveel mogelijk gebouwen zo energievriendelijk mogelijk worden . Word je warm van energieëfficientie en heb je de ervaring om die vaak complexe projecten te beheren? Dan wil Factor4 met jou praten. De functie Je werkt mee aan de voorbereiding van energie-efficiëntie projecten in gebouwen. In dat kader sta je in voor: De  opstart van projecten : de ambities van de klant toetsen, het patrimonium inventariseren & analyseren en de haalbaarheid van het project toetsen De  voorbereiding van aanbestedingsdocumenten Het  projectbeheer : bewaken van het budget & de planning, verifiëren van de kwaliteit van het geleverde werk en communicatie met de klant Wij bieden Een  uitdagend takenpakket  in een maatschappelijk relevante en sterk groeiende business. Je krijgt  veel verantwoordelijkheid  en je kan  zelfstandig werken . Ons kantoor is  vlakbij het...
Factor4 Antwerpen, België
14 aug, 2019
Voltijds
Om gebouwen duurzamer te maken, moet goed in kaart gebracht worden wat hun potentieel is voor energiebesparingen en in welke conditie ze zich bevinden. Factor4, die het klimaat oprecht in hun hart dragen, zoekt daarvoor een gelijkgezinde expert. Jij? De functie In het kader van  duurzaam vastgoedbeheer  voer je audits uit in gebouwen in gans België, waarbij je het potentieel voor energiebesparingen in kaart brengt. Ook rapporteer je de  conditiestaat en de onderhoudsstatus  en maakt op basis hiervan Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). In dat kader verzorg je taken zoals: Inplannen van  audits  en afspraken maken met gebouweigenaars Efficiënt  uitvoeren van audits : uitvoeren van bestaande audit-procedures en verbeteren van deze procedures Heldere  rapporten  maken Assisteren bij het faciliteren van  energie-efficiëntieprojecten Wij bieden Een  uitdagend takenpakket  in...