Too Good To Go

Wij zijn Too Good To Go en we strijden tegen voedselverspilling! We zijn een gezellige bende voedselhelden die gelooft dat iedereen op zijn eigen manier een verschil kan maken voor onze aarde. Neem deel aan onze missie!

 

 

Dagelijks worden we geconfronteerd met kleine frustraties, de ene negeren we al makkelijker dan de andere. Feit is dat niemand graag eten weggooit. Vreemd genoeg is het een dagelijkse gewoonte bij vele bedrijven en gezinnen. Wij besloten actie te ondernemen toen we nog perfect eetbaar eten in de vuilnisbak zagen belanden na een receptie… Dat eten was letterlijk Too Good To Go.

Na die confrontatie besloten enkele ondernemers uit Europa de handen in elkaar te slaan. Zij begonnen de app te ontwikkelen die Too Good To Go vandaag is. Een app waarmee iedereen zijn steentje kan bijdragen in de strijd tegen voedselverspilling.

Jij geniet van overheerlijk eten terwijl je de lokale handelaar steunt. De handelaar vermindert actief zijn verspilling en krijgt nieuwe klanten over de vloer. Samen met de handelaar draag je bij tot een betere wereld. Win-Win-Win!

We weten dat gewoontes moeilijk af te leren zijn. Het is onze missie om mensen anders te laten nadenken over voedselverspilling. We slagen hier elke dag meer en meer in! Dankzij onze community groeien we in een ongelofelijk tempo en redden we samen meer en meer eten.

Too Good To Go België zag het levenslicht op 1 maart 2018 en ondertussen hebben we een ongelooflijke community van 611.238 Food Waste Warriors. Zij kunnen terecht bij 2.351 partners verspreid over het hele land die met ons actief voedselverspilling tegengaan. Samen met hun zijn we erin geslaagd om 723.146 maaltijden te redden.

Dat is meer dan 200 000 kg CO2 die niet voor niets is geproduceerd. Het equivalent van een jaar lang non-stop met de auto rijden of een Boeing 747 die naar New York vliegt.

Locatie

 

Too Good To Go Gent, België
03 feb, 2021
Voltijds
Ga werken bij Too Good To Go en strijd samen met hen tegen voedselverspilling . 1/3 (!) van het eten wordt weggegooid en voedselverspilling zorgt voor 8% van de wereldwijde CO₂-uitstoot. Too Good To Go laat handelaars onverkochte producten via hun app aanbieden in een verrassingspakket, en ze zoeken jou om als Business Developer dat doel nog sneller te bereiken! De functie Als Business Developer help je de missie van Too Good To Go als een lopend vuurtje te verspreiden! Je identificeert potentiële partners en legt contacten met de beste voedings- en horecabedrijven van België (restaurants, café's, bakkerijen en veel meer.) Elke week spring je op je fiets, de bus of de trein om die potentiële partners te overtuigen om zich aan te sluiten bij de revolutie tegen voedselverspilling. Of je doet het via de telefoon vanuit ons  zalig kantoor in Gent , dat trouwens maar 10 minuten wandelen is vanaf het Gent-Sint-Pietersstation. Je vertegenwoordigt en pitcht Too Good To...