Wie zijn wij?

Wij zijn Pantarein, communicatiespecialisten met een exclusieve focus op duurzaamheid. Of nog: duurzaamheidsexperten met een passie voor communicatie. Opgericht als contentbedrijf in 2001 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in strategische duurzaamheidscommunicatie, storytelling en rapportering. Onze missie: toekomstgerichte organisaties helpen om hun duurzame verhaal te bouwen en met impact uit te dragen. Want duurzame verandering, samenwerking en communicatie kunnen niet zonder elkaar.  

Wat biedt Pantarein?

Je wordt een schakel in een bedrijf dat een sterke reputatie heeft in de wereld van duurzaamheidsrapportering en -communicatie. Multinationals en Vlaamse familiebedrijven schakelen ons met plezier in omwille van onze deskundige en persoonlijke aanpak. Wij verwelkomen je in ons hechte team van consultants, projectmanagers, contentstrategen, copywriters en designers, dat gepassioneerd is om samen de wereld een stukje beter te maken. Wij bieden je een inspirerende en gezellige werkomgeving, waar je jezelf kunt ontplooien en waar ruimte is voor initiatief en ondernemerschap. Als bedrijf met een exclusieve focus op duurzaamheid vinden wij ‘to walk the talk’ vanzelfsprekend. We zijn erkend als SDG Pioneer (VOKA Charter Duurzaam Ondernemen) en koesteren onze duurzame bedrijfscultuur:

Zorg voor het klimaat: we werken vanuit een modern, bijna-energieneutraal kantoor en driekwart van onze mensen komt met de (elektrische) fiets naar het werk.

Nieuwsgierig en vernieuwingsgezind: de wereld van duurzaamheid ontwikkelt zich aan een hoog tempo. We moeten onszelf voortdurend uitdagen en ook onze klanten verwachten een kritische houding en een onbevangen blik. Iedereen krijgt bij Pantarein de kans om ideeën in te brengen, en iedereen denkt mee over hoe we ons bedrijf en de samenwerking met onze klanten kunnen blijven verbeteren.

Balans: we waken actief over de balans tussen privé en werk. Onze regeling rond thuiswerk was al matuur lang voordat de pandemie uitbrak en we werken met glijdende werkuren. We verwachten ook enige flexibiliteit van jouw kant. Pantarein heeft geen cultuur van overwerken, maar onze betrokkenheid zorgt er wel voor dat we met de glimlach af en toe een tandje bijsteken als een project dat vraagt.

Samenwerking: we werken nauw samen, en helpen en ondersteunen elkaar om projecten tot een goed einde te brengen. Elke schakel in ons bedrijf is even belangrijk.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: we bieden jou een marktconform salaris, een laptop en gsm-abonnement, een treinabonnement of bedrijfsfiets, een goede groeps- en hospitalisatieverzekering, eco- en maaltijdcheques, een prachtige werkplek, vers fruit, vrolijke lunches en regelmatig een gezellige drink in onze mooie bedrijfstuin.