LITA

Over LITA.co

LITA.co is ontstaan uit onze wens om een antwoord te bieden op 2 grote uitdagingen: de grote behoefte aan financiering voor bedrijven met een positieve sociale en milieu-impact, en het gebrek aan transparantie en betekenis in de investeringen die aan het grote publiek worden aangeboden. Als belangrijke speler in de sociale en solidaire economie is LITA.co vandaag de dag de Europese leider in online investeringen gewijd aan positieve impact.

Onze missie is om actief en effectief bij te dragen aan het verminderen van de sociale en ecologische ongelijkheid in de wereld door iedereen de mogelijkheid te bieden te investeren in bedrijven met een sterke positieve impact op onze samenleving. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om een portefeuille op te bouwen die 100% verantwoord, 100% transparant, & 100% online is. Het terugdringen van sociale, maatschappelijke en milieu-ongelijkheden is ook een missie die wij binnen het bedrijf uitvoeren, met regelmatige interne acties (bijvoorbeeld: LITA.co zet zich in voor minimaal één maand betaald "tweede ouder"-verlof).

LITA
13 jul, 2021
Stage
LITA is hét duurzaam investeringsplatform in België. Gevestigd in Brussel, Parijs en Milaan, is het onze missie om investeren met een positieve impact te democratiseren en zo ondernemingen die de uitdagingen van onze tijd aangaan te helpen financieren. LITA is op zoek naar een stagiair Customer Services. Je missie: Ons team is op zoek naar iemand die het team komt versterken dat instaat voor de support en investor relations van LITA België . Om wat te doen? -Beleggers ondersteunen in hun beleggingsproces -Dagelijks contact met investeerders, schriftelijk en telefonisch. * Ons aanbod: * -Ervaring in een start-up in impact finance (er zijn er maar weinig, grijp je kans!) -Een kans om veel te leren over de duurzame financieringssector en klantenbeheer -Een uitstapje in de wereld van sociaal en duurzaam ondernemen in België -Een veelzijdige missie, in contact staan met de LITA-gemeenschap van investeerders -Een kans om je creativiteit en enthousiasme los te laten....