The New Drive

The New Drive is een gedreven Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid.

 

 

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België.

Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 100 (waarvan 10 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid.

Locaties

Houthalen-Helchteren

The New Drive
Greenville Campus
Centrum-Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

Antwerpen

The New Drive
De Winkelhaak | House of C
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

Gent

The New Drive
Watt Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent

The New Drive Op afstand (Antwerpen, Houthalen-Helchteren)
04 mrt, 2021
Voltijds
Jobinhoud De wereld van mobiliteit is volop in transitie en wordt steeds belangrijker. Gedreven door de bereikbaarheidsuitdagingen, het klimaat, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt, zien we steeds meer kansen, maar ook uitdagingen om keuzes te maken en de juiste dingen in de juiste volgorde te doen. Draagvlak is namelijk essentieel. Deelmobiliteit, MaaS, mobipunten, vervoer op maat, flex-bussen, vervoerregio’s; allemaal nieuwe concepten die vragen om ruimte binnen onze steden of binnen onze beleidskaders. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze nieuwe mobiliteitsvormen en slaat vanuit deze expertise de brug tussen markt en beleid. Als medior adviseur mobiliteit werk je zowel aan projecten langs de aanbodskant van de markt (MaaS, deelmobiliteit, etc.) als op projecten die eerder aan de analyse en planmatige kant van het mobiliteitsspeelveld zitten (o.a. de vervoerregio’s).  Je adviseert onze opdrachtgevers en je collega’s zowel op vlak van...