The New Drive

The New Drive is een gedreven Belgisch advies-, proces- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in transitievraagstukken rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid.

 

 

The New Drive werkt iedere dag met passie aan een schoner België.

Samen met zusterbedrijf APPM werken we dagelijks met 100 (waarvan 10 in België) gemotiveerde adviseurs zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid. Zo helpen we wagenparkbeheerders, marktspelers, lokale en bovenlokale overheden en vervoerders zowel bij strategische keuzes als bij operationele uitdagingen rond duurzame mobiliteit, energie en bereikbaarheid.

Locaties

Houthalen-Helchteren

The New Drive
Greenville Campus
Centrum-Zuid 1111
3530 Houthalen-Helchteren

Antwerpen

The New Drive
De Winkelhaak | House of C
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

Gent

The New Drive
Watt Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent

The New Drive
24 sep, 2020
Voltijds
Ben jij gedreven met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Ben je ondernemend en bereid om hard te werken aan vernieuwende mobiliteitsprojecten ? Dan ben jij misschien onze nieuwe mobiliteitsexpert! Jobinhoud De wereld van mobiliteit is volop in transitie en wordt steeds belangrijker. Gedreven door de bereikbaarheidsuitdagingen , het klimaat, maar ook door de kansen die de technologie ons biedt en de nieuwe spelers die hierop inspelen.  Deelmobiliteit,  MaaS, mobipunten, vervoer op maat, flex -bussen vervoerregio’s ; allemaal nieuwe concepten die vragen om ruimte binnen onze steden of binnen onze beleidskaders. The New Drive is in Vlaanderen dé referentie op vlak van deze nieuwe mobiliteitsvormen en slaat vanuit deze expertise de brug tussen markt en beleid. Laat je alvast inspireren door onze referenties op de  website .  Als mobiliteitsexpert werk je zowel aan projecten langs de  aanbodskant  van de markt (MaaS, deelmobiliteit, etc.) als op projecten die eerder aan de...