Leuven 2030

Leuven 2030 zet zich in voor een stad met minder uitstoot en meer toekomst. Een toekomst waarin we kunnen genieten van gezonde lucht, veel groen, comfortabele woningen en aantrekkelijke publieke ruimtes. Een toekomst zonder negatieve impact op ons klimaat.

Om de CO₂-uitstoot in Leuven zo snel mogelijk te laten dalen, wil Leuven 2030 héél Leuven inspireren tot duurzaam gedrag. Vele inwoners, bedrijven, scholen, organisaties en overheden grijpen al hun kans, nemen hun verantwoordelijkheid op en bouwen mee aan onze klimaatneutrale toekomst.

Leuven 2030
26 jul, 2021
Stage
Ben jij creatief? Goed met taal? Of met beelden? Geïnteresseerd in het vertellen van verhalen over de weg naar een aangename, klimaatneutrale toekomst voor Leuven? Dan is vrijwilligerswerk bij Leuven 2030 misschien iets voor jou! Wie wij zijn Leuven 2030 zet zich in voor een klimaatneutrale toekomst voor Leuven. Een klimaatneutrale toekomst waaraan de hele samenleving meewerkt: inwoners, bedrijven, middenveldorganisaties, overheden, scholen en kennisinstellingen. De Roadmap 2025 · 2035 · 2050 , opgesteld door Leuven 2030 en tal van experten, dient daarbij als leidraad. Wat we zoeken We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons verhalen willen vertellen over duurzame acties en initiatieven in het kader van de Roadmap naar een klimaatneutraal Leuven. Je kan ons helpen met één of meerdere van deze taken: Interviews afnemen Teksten schrijven Foto’s nemen Korte filmpjes maken en/of editen Grafische vormgeving SEO copywriting Het...