CEO’s 4 Climate

CEO's 4 Climate is een community en informatieplatform voor ondernemers die een duurzaam verhaal willen schrijven. 

In september 2020 organiseren we onze kick off om daarna te starten met onze roadshows in verschillende provincies. Tijdens de diverse seminaries gaan we na of de voorgestelde nationale oplossingen, geformuleerd in de milieu/klimaat- en gezondheidsthema’s, haalbaar zijn op lokaal vlak.

We merken dat er een stroom van initiatieven ontstaat binnen de bedrijfswereld en ver daarbuiten. Maar soms is het voor de eindklant moeilijk om ‘door het bos de bomen te zien’ en concreet actie te ondernemen.

Wij informeren en inspireren via events, nieuwsbrieven, website en internationale cases.

CEO’s 4 Climate Op afstand
09 mei, 2020
Voltijds
CEO’s 4 Climate wil een toonaangevende Belgische organisatie zijn die Europese bedrijven inspireert in hun ecologische transitie naar milieu- en klimaatvriendelijke producten, diensten en oplossingen. Wij willen fungeren als een Content Sharing Platform voor de bewuste consument die zoekt naar duurzame producten, diensten en oplossingen van lokaal verankerde bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen. CEO’s 4 Climate staat voor transparantie en wetenschappelijke betrouwbaarheid, kortom credibiliteit. Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en er een succes van te maken zoeken wij Key Accountmanagers.  Jouw verantwoordelijkheden Als Key Accountmanager voor CEO’s 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan een portefeuille van leden, ambassadeurs en partners voor ons platform. Je legt contact, geeft presentaties, deelt informatie en houdt contacten warm. Je werkt mee aan regionale en nationale evenementen met impact en je...