Triodos Bank

Triodos Bank is dé referentie in Europa op het gebied van duurzaam bankieren. Triodos Bank zet geld in voor positieve sociale, culturele en ecologische verandering. Dat is ook onze missie: met het geld dat spaarders en beleggers ons toevertrouwen op een transparante manier duurzame ondernemers en organisaties financieren. Voor ons is geld een middel in dienst van duurzame ontwikkeling.

Triodos Bank is een onafhankelijke financiële instelling, opgericht in 1980 in Nederland, met vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. 

Onze medewerkers herkennen zich in onze missie en hebben de competenties om die te vertalen naar hun vakgebied. Daar ligt voor ons de basis voor samenwerking, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging, geslacht, seksuele geaardheid of fysieke gesteldheid van medewerkers.

Triodos Bank
24 jun, 2020
Voltijds
Als Product Manager Mortgage ben je verantwoordelijk voor het gamma kredietproducten dat bestemd is voor particuliere klanten in het kader van de aankoop of renovatie van een woning die gericht is op duurzaamheid. Je werkt in het team Product Management, dat onder de directie Retail Banking valt – in nauwe samenwerking met de commerciële teams Retail Banking, Credit Risk, Marketing, Legal & Compliance en IT. Je onderhoudt ook contact met alle partners die betrokken zijn bij het proces Woonkredieten.Het product woonkredieten is een strategisch product van Triodos: het is een belangrijke hefboom voor de verbetering van energieverbruik van particulieren en draagt bij tot de financiële stabiliteit van de bank door spaargeld om te zetten in projecten met een ecologische of sociale impact. Taken en verantwoordelijkheden In het kader van de bedrijfsstrategie en missie van Triodos help je een productstrategie uit te werken. Je legt de prioriteiten vast voor de ontwikkeling van...