Triodos Bank

 

Triodos Bank is dé referentie in Europa op het gebied van duurzaam bankieren. Triodos Bank zet geld in voor positieve sociale, culturele en ecologische verandering. Dat is ook onze missie: met het geld dat spaarders en beleggers ons toevertrouwen op een transparante manier duurzame ondernemers en organisaties financieren. Voor ons is geld een middel in dienst van duurzame ontwikkeling.

Triodos Bank is een onafhankelijke financiële instelling, opgericht in 1980 in Nederland, met vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. 

Onze medewerkers herkennen zich in onze missie en hebben de competenties om die te vertalen naar hun vakgebied. Daar ligt voor ons de basis voor samenwerking, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging, geslacht, seksuele geaardheid of fysieke gesteldheid van medewerkers.

Triodos Bank
15 jul, 2020
Voltijds
Voor de afdeling Business Banking, zijn we op zoek een interne relatiebeheerder voor het team SME (Small & Medium Enterprises), die gespecialiseerd is in kredietverlening aan professionelen met een ecologische, sociale of culturele meerwaarde. De interne relatiebeheerder vervult een ondersteunende rol ten aanzien van de Relatiebeheerders. Taken en verantwoordelijkheden 1. Ondersteuning bij de financiële analyse/structurering van de kredieten en de Credit Review: Opstellen van kredietvoorstellen en revisies Uitvoeren van kredietanalyses : onderscheid tussen hoofd- en bijzaak ; financiële analyse ; bekwaamheid om risico’s, opportuniteiten, impact en beperkingen te identificeren. Bekwaamheid om duidelijke en beknopte analyses op te stellen : in staat zijn door te dringen tot de kern van de zaak ; leesbaarheid ; duidelijke conclusies ; logisch redeneren. De interne relatiebeheerder biedt ondersteuning in het kader van de structurering van het krediet en de...
Triodos Bank
24 jun, 2020
Voltijds
Als Product Manager Mortgage ben je verantwoordelijk voor het gamma kredietproducten dat bestemd is voor particuliere klanten in het kader van de aankoop of renovatie van een woning die gericht is op duurzaamheid. Je werkt in het team Product Management, dat onder de directie Retail Banking valt – in nauwe samenwerking met de commerciële teams Retail Banking, Credit Risk, Marketing, Legal & Compliance en IT. Je onderhoudt ook contact met alle partners die betrokken zijn bij het proces Woonkredieten.Het product woonkredieten is een strategisch product van Triodos: het is een belangrijke hefboom voor de verbetering van energieverbruik van particulieren en draagt bij tot de financiële stabiliteit van de bank door spaargeld om te zetten in projecten met een ecologische of sociale impact. Taken en verantwoordelijkheden In het kader van de bedrijfsstrategie en missie van Triodos help je een productstrategie uit te werken. Je legt de prioriteiten vast voor de ontwikkeling van...