We are a team of designers and builders, on a mission to accelerate sustainable innovation. (We are B-corp certified)

As designers, it is our responsibility to foster change in organisations, creating a better future. Our goal is to support ecopreneurial business leaders to reduce their environmental impact and increase social and economic value.

OUR AMBITION

As a company…
we strive to reduce our environmental and social impact to a minimum. Moreover, we strive to be an added value to our community in every possible way.

As individuals…
we strive to become experts in all environmental impact related fields, and inspire each other to do better.

As innovators…
we define and develop environmental impact reducing solutions.

Edmire bv Antwerpen, België
06 jan, 2021
Deeltijds
Edmire is op zoek naar een   Senior Industrieel Ontwerper . Indien jij die persoon bent, dan maak je binnenkort deel uit van een jong en creatief team van productontwikkelaars die staan voor een duurzame aanpak! Wij hebben een andere kijk op 'doing business'. Bcorp zijn betekent dat we er alles aan doen om bij elk project dat we lanceren een positieve impact op het milieu te creëren. Als Senior Industrieel Ontwerper help je ons ontwerpteam door het overdragen van jouw praktische kennis en ervaring. Dit in combinatie met een actief uitvoerende rol in projecten voor onze klanten. Je anciënniteit als ontwerper vertaalt zich in een breed spectrum aan ervaringen. Je deelt graag al je tips - tricks - do's en don'ts met ons team van junior en medior ervaren ontwerpers. Tegelijkertijd ben je een hands-on ontwerper en haal je veel voldoening uit het toepassen van je kennis en kunde in projecten. Ben jij het talent dat we zoeken? Herken je jezelf in deze beschrijving? Je...