Voor werkgevers

Hoe post ik een vacature op Klimaatjobs.be?

Simpel!

  1. Klik op Post een job
  2. Kies het type (Vacature in de kijker, Standaardvacature, Stage of Vrijwilliger)
  3. Meld je aan (of creëer een account)
  4. Voeg de jobomschrijving en andere gegevens toe
  5. Betaal
  6. Klaar!

Laat je 't liever over aan ons?

We proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om zélf een vacature te posten op Klimaatjobs.be. Maar we begrijpen het volledig als je daar geen zin in hebt.

Voor een kleine meerprijs van 99 euro nemen wij het graag van je over. Stuur simpelweg een mailtje naar info@klimaatjobs.be met alle benodigde info en wij zorgen dat alles in orde komt.

Betalingen

Betalen met kredietkaart is veruit de snelste en veiligste manier. Deze betalingen worden afgehandeld door Stripe, het internationaal gerenommeerd betaalplatform dat ook gebruikt wordt door Google, Amazon, Booking.com, Deliveroo, etc.

Betaal je liever per factuur? Dat is ook mogelijk. Het wordt momenteel nog niet ondersteund door onze software, maar het kan wel via een omwegje: kies bij het uitchecken voor de kortingscode KJFACTUUR. Die geeft je een "virtuele korting" van 100%. Nadien sturen we je een factuur per mail.

Aarzel niet om contact op te nemen met Hans bij eventuele vragen!

Goedkeuring en weigering

Om ons jobaanbod zuiver te houden en zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van onze jobzoekers, bekijken we zorgvuldig elke eerste vacature van een nieuwe werkgever.

Vinden we dat je vacature past in ons aanbod, dan keuren we 'm onmiddellijk goed en wordt hij automatisch gepubliceerd.

Vinden we dat niet, dan weigeren we de vacature. We contacteren je om onze keuze toe te lichten en we betalen de gemaakte kosten onmiddellijk en voor 100% terug.

Per ongeluk het verkeerde jobtype aangeduid voor je vacature, bv. een gratis stage i.p.v. een standaardvacature? Geen probleem! Dan passen wij het type aan en sturen we nadien een factuurtje.